Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Offline gaming για τους συνδρομητές του PlayStation Now

*
Όσοι γνωρίζετε σχετικά με το PlayStation Now, την υπηρεσία της Sony που επιτρέπει στους παίκτες να ασχολούνται με παλαιότερους τίτλους του PlayStation, προφανώς έχετε υπόψη ότι αυτό πραγματοποιείται μέσω streaming και όχι κατεβάζοντας τα παιχνιδια στην κονσόλα. Η Sony έρχεται τώρα να αλλάξει την υφιστάμενη κατάσταση και ανακοίνωσε ότι οι χρήστες μπορούν πλέον να κατεβάζουν επιλεγμένους τίτλους στην κονσόλα τους για να μπορούν να παίζουν και offline. Σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρεία, αυτό θα ισχύει σχεδόν για όλα τα παιχνίδια του PlayStation 4 που είναι διαθέσιμα μέσω του PlayStation Now αλλά και για όσα παιχνίδια του PlayStation 2 έχουν κυκλοφορήσει σε remastered μορφή για τη νεότερη κονσόλα της Sony. Η βασική απαίτηση είναι η σύνδεση στην υπηρεσία ανά τακτά χρονικά διαστήματα, για την επανεπιβεβαίωση της ισχύος της συνδρομής. Καόπιν αυτής της αλλαγής, δεν αποκλείεται η διαθεσιμότητα της υπηρεσίας να επεκταθεί και σε άλλες χώρες, περιλαμβανομένης της Ελλάδας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*